Over

Welkom bij Maison du Biscuit

Maison du Biscuit biedt fondant koekjes aan voor allerlei gelegenheden. Denk aan koekjes voor een babyshower, verjaardag, bruiloft, geboorte, jubileum, bedrijf promotie, verloving, high tea of terwijl voor elke gelegenheid. Onze koekjes worden ambachtelijk gebakken en vervolgens met veel liefde en zorg gedecoreerd en ingepakt.

Voordat Maison du Biscuit ontstaan is, zijn wij regelmatig bezig geweest met het maken van koekjes voor familie en vrienden. Hier kregen wij met de dag steeds meer complimenten en positieve reacties op.

Deze complimenten hebben wij goed vast kunnen houden om ze vervolgens om te zetten naar positieve motivatie. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen mag en moet kunnen genieten van onze heerlijke en mooie koekjes!
Hieruit is uiteindelijk Maison du Biscuit ontstaan. Wij hebben hier vanaf het begin veel liefde en passie in gestoken en hier vinden wij op de dag van vandaag nog steeds veel liefde en passie in terug.

Maison du Biscuit staat voor uniek, persoonlijk en liefdevol. Met deze bijzondere termen maken wij koekjes geheel naar wens en persoonlijk. Onze koekjes worden op bestelling vers gebakken en zorgvuldig met de hand gedecoreerd. Door deze ambachtelijke werkwijze hebben wij maar een beperkte capaciteit. Wil je er zeker van zijn dat wij tijd en ruimte hebben in onze agenda voor jouw bestelling? Plaats dan je bestelling ruim van te voren.

Bestellingen kunnen opgehaald worden in Den Haag. Ook kunnen wij je bestelling via Post NL verzenden. Onze koekjes worden met de grootste zorg ingepakt. Uiteraard blijven koekjes uiterst breekbaar en kunnen wij geen invloed uitoefenen op de behandeling van onze pakketjes tijdens de verzending. Ondanks dat het zelden verkeerd gaat tijdens de verzending blijft het verzenden voor de opdrachtgever op eigen risico.

Ben je net zo enthousiast als dat wij zijn en wil je een bestelling plaatsen? Dat kan! Of ben je benieuwd naar de prijzen en heb je verder nog vragen? Mail ons naar info@maisondubiscuit.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Vergeet je ons niet te volgen op social media? Volg ons op Facebook, Instagram en YouTube en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, foto’s en video’s.

Liefs,

Maison du Biscuit
Voor elke gelegenheid een koekje

Ikrame_Logo-2